Valentines Day 2023

 

Hey Valachi fan,

Ben je opzoek naar een Valentijn's cadeautje? Bestel dan vóór 8 februari om je cadeau op tijd te ontvangen.

Laat ons weten dat het om een Valentijnscadeau gaat en je cadeaus worden gratis en mooi ingepakt in gerecycled cadeaupapier of cadeauzakjes (geen plastic). Wij zetten er ook een hartje of twee bij!

Énnnn, je krijgt een gratis gift bij je bestelling vanaf 50€. Jouw gratis gift is bijzonder en staat niet op de website. Je krijgt dus een exclusief product van ons. Hoe gaaf is dat?

Ben je inspiratieloos? Geen probleem. Bestel onze LITU VALENTINE of LITU LOVE pakket en wij maken iets moois voor je geliefde.

Je kunt altijd ervoor kiezen om het cadeautje direct bij je geliefde te laten bezorgen. Wij zetten er geen bon of factuur bij en de prijs blijft geheim! Om je cadeautje nog leuker en persoonlijker te maken kun je een handgeschreven kaart erbij bestellen.

 

Beware of copycats, er zijn een aantal webshops die onze teksten en diensten kopieren. Wij zijn de eerste én enige giftshop in de Benelux met een LITU dienst! ;)

 

 

Bestel je cadeau voor Valentijnsdag vóór 8 februari.

De levertijd is alleen gedig op producten die op het moment van aankoop op voorraad zijn. Check de productbeschrijving voordat je een bestelling plaatst.

De actie is niet geldig op bedankjes en bundelopties.

Wees er snel bij want OP=OP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.