• GRATIS verzending v.a. 20€
  • Levering in EUROPA
  • Bestellen v.a. 14,95€
  • Foto op hout
  • 100% service

De levertijd van de meeste geschenken is +/- 5 dagen. Dat is exclusief bezorgtijd. De levertijden verschillen per categorie en per product.

Afwijkende levertijden staan altijd bij de productbeschrijving vermeld. Onze Quick-Gifts bijvoorbeeld, hebben een kortere levertijd. Indien op voorraad en op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, worden de quick-gifts binnen 24 uur verzonden.

 

Als je geen specifieke wensen hebt maar je wilt alsnog een gepersonaliseerd cadeau om je geliefde te verrassen kun je het beste gebruik maken van onze LITU  cadeauservice. Je bepaalt je budget en noteert de naam van de persoon die jij wilt verrassen en wij nemen het over. Kijk voor meer informatie op onze LITU CADEAUSERVICE pagina.

 

Dat kan. Cadeauverpakkingen zijn optioneel. Als je geen cadeauverpakking wilt kun je "geen cadeauverpakking" selecteren. 

 

Er staan bij elk product verschillende voorbeeldfoto's. Als je meer voorbeelden over een specifiek design wilt zien, ga naar onze UITLEG pagina en bekijk de voorbeelden met namen en uitleg.

 

Dat is helaas niet mogelijk. Wij raden aan om pas op de knop "bestelling plaatsen" te klikken als je zeker weet dat je de bestelling wilt plaatsen en kunt betalen. Je bestelt met betaalplicht, bestellingen annuleren is niet mogelijk. Je krijgt binnen 24 uur een herinnering met een betaallink.