De levertijd van de meeste geschenken is +/- 5 dagen. Dat is exclusief bezorgtijd. De levertijden verschillen per categorie en per product.

Afwijkende levertijden staan altijd bij de productbeschrijving vermeld. Onze Quick-Gifts bijvoorbeeld, hebben een kortere levertijd. Indien op voorraad en op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, worden de quick-gifts binnen 24 uur verzonden.

 

Als je geen specifieke wensen hebt maar je wilt alsnog een gepersonaliseerd cadeau om je geliefde te verrassen kun je het beste gebruik maken van onze LITU  cadeauservice. Je bepaalt je budget en noteert de naam van de persoon die jij wilt verrassen en wij nemen het over. Kijk voor meer informatie op onze LITU CADEAUSERVICE pagina.

 

Dat kan. Cadeauverpakkingen zijn optioneel. Als je geen cadeauverpakking wilt kun je "geen cadeauverpakking" selecteren. 

 

Er staan bij elk product verschillende voorbeeldfoto's. Als je meer voorbeelden over een specifiek design wilt zien, ga naar onze UITLEG pagina en bekijk de voorbeelden met namen en uitleg.

 

Dat is helaas niet mogelijk. Wij raden aan om pas op de knop "bestelling plaatsen" te klikken als je zeker weet dat je de bestelling wilt plaatsen en kunt betalen. Je bestelt met betaalplicht, bestellingen annuleren is niet mogelijk. Je krijgt binnen 24 uur een herinnering met een betaallink.

 

Wij kunnen jouw product extra versieren door bijvoorbeeld strikjes of steentjes te plakken. Hiervoor gebruiken wij hobby-lijm. Dat betekent dat je de versieringen later eraf kunt halen als je ze niet meer mooi vindt of als de kleur bijv. niet meer bij je interieur past. Wij gebruiken voor deze versieringen geen 3M lijm. Het kan zijn dat er een beetje lijm zichtbaar blijft nadat het opdroogt. Dat proberen wij zo netjes mogelijk te maken maar het kan zijn dat er een stuk lijm eronder blijft staan, vooral bij het plakken van veren en kleine steentjes.

 

Wanneer je een design selecteert kiezen wij de lettertypes die het beste bij je gekozen design passen. Heb je iets specifieks in gedachten? Je mag eerst contact met ons opnemen vóórdat je een bestelling plaatst. Specificaties kunnen soms kosteloos en soms tegen meerprijs gedaan worden.

 

Wij hebben een Whats'app (Business) nummer en zijn in principe goed bereikbaar via chat. Bellen is niet mogelijk. Wij reageren zo snel mogelijk, meestal op dezelfde dag als je doordeweeks binnen werktijden een berichtje stuurt. Wij reageren in ieder geval binnen 24 uur en in bijzondere gevallen door bijvoorbeeld drukte of storingen reageren wij binnen 48 uur. Vragen over een reeds geplaatste bestelling kunnen via de mail gesteld worden als "reply" op je bestelbevestiging om de communicatie overzichtelijk te houden. Whatsapp berichten en mails worden niet in het weekend beantwoord.

 

LEVERTIJD is vanaf het moment dat de bestelling geplaatst is tot het moment dat de bestelling geleverd is aan een bezorgdienst.

BEZORGTIJD is geheel afhankelijk van de bezorgdienst. In Nederland is de bezorgtijd meestal 1 a 2 werkdagen, voor Duitsland en België is dat tussen 3 en 7 werkdagen. Houd rekening met de vertragingen die veroorzaakt worden door piekmomenten, storingen, drukte of maatregelen van de overheid.

 

Bestellen kan alleen via de website www.valachi.nl of www.snijplankmetnaam.nl of www.zeghetmetmacarons.nl

Voor onze eigen veiligheid en de veiligheid van onze klanten accepteren wij geen Social Media bestellingen of bestellingen via Whatsa'app. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op en we helpen jou verder.

 

Nee. Al onze houten en bamboe keukengerei is NIET vaatwasserbestendig!

VOOR het eerste gebruikt: gebruikt zonnebloemolie of een andere mineraalolie om de snijplank in te smeren. Verwijder de overtollige olie en herhaal dit proces na 24 uur. Voor onderhoud dit proces om de 8 weken herhalen.

Reinigen: Reinig de snijplank handmatig met een spons. Niet lang in water onderdompelen. Met een doek zorgvuldig afdrogen en op de rand plaatsen.

Om kruisbesmetting te vermijden, gebruik niet dezelfde snijplank voor groenten, vlees, vis, kip enz...