Lockdown en levertijden

Vraag jij je ook af hoe het zit met de levertijden in deze moeilijke tijden?

Lees verder!

 

Hey Valachi Fan,

Leuk dat je onze blog in de gaten houdt! Sinds de lockdown afgelopen december zijn de levertijden een aantal keer gewijzigd.

Hoe komt dat?

 

Wij bezorgen alleen tafels, banken, stoelen en macarons. De rest van de producten worden in pakketten gezet en aan PostNL overhandigd.

Onze levertijden zijn dus afhankelijk van de drukte en maatregelen.

Op dit moment is de bezorgtijd in Nederland max 5 werkdagen. Normaal gesproken zou dit 2 werkdagen zijn maar met de huidige maatregelen en drukte bij PostNL is deze bezorgtijd niet haalbaar.

 

Waarom is het zo druk bij PostNL?

Omdat de meeste winkels dicht zijn en online-shoppen de enige mogelijkheid is, zijn alle Nederlanders vanuit huis aan het bestellen.

Dat zorgt voor extra veel pakketten die gemaakt, opgehaald én bezorgd worden.

 

Heb jij een product met spoed nodig? Stuur eerst een whatsapp berichtje voordat je jouw bestelling plaatst. Zo kunnen wij overleggen wat mogelijk is en wat wij voor jou kunnen betekenen. 

De spoedoptie bestaat al een tijdje op www.valachi.nl

Je kunt voor meerprijs onze levertijd verkorten.

 

Onze levertijden kunnen ook aangepast worden omdat wij zelf ook onze voorraad bijvullen door uitverkochte producten bij te bestellen. Het kan zijn dat wij zelf langer moeten wachten voordat wij onze eigen voorraad bijvullen.

 

Let op! Er is een verschil tussen levertijd en bezorgtijd.

 

Levertijd is de tijd die wij nodig hebben om jouw bestelde cadeaus te graveren en te verpakken. Wanneer een product uitverkocht is staat dat erbij met een indicatie levertijd. Onze Quick-Gifts zijn binnen 24 uur gereed en staan klaar om opgehaald te worden door PostNL.

 

Bezorgtijd is geheel aan PostNL. Dat is de tijd dat PostNL nodig heeft om je pakket bij jou te bezorgen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de bezorgtijden of vertragingen die veroorzaakt worden door storingen bij PostNL of drukte zoals hierboven vermeld.

 

 

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat het ons weten

 

Groetjes van je Local Gift Family

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.